Δεκέμβριος, 2022

2022Παρ16Δεκ08:3016:30ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΑποτελεσματικός Πωλητής (SOP 50)08:30 - 16:30 Αίθουσα Διαλέξεων B (Λεμεσός) Διοργανωτής: Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου Τύπος προγράμματος:Προγράμματα Διευθυντικής Ανάπτυξης

Πληροφορίες Προγράμματος

ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ:

Το επάγγελμα του πωλητή αποτελεί ένα από τα πιο απαιτητικά, συναρπαστικά, δυναμικά και συνεχώς μεταβαλλόμενα επαγγέλματα στον κόσμο, το οποίο αποτελεί, ίσως, το πιο νευραλγικό κομμάτι κάθε επιχείρησης. Ένας πωλητής για να είναι αποτελεσματικός θα πρέπει να εφαρμόζει δεξιότητες επικοινωνίας, διαπραγμάτευσης και πειθούς συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση και πώληση των προιόντων στα οποία στοχεύει.  

ΣΤΟΧΟΙ:

Οι επαγγελματίες που ασκούν ή επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του πωλητή να βοηθηθούν, ώστε να αναπτύξουν στο μέγιστο τις υπάρχουσες δεξιότητες τους με σκοπό την πρακτική εφαρμογή τους στο χώρο εργασίας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που ασκούν ή επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του πωλητή.

Τόπος Διεξαγωγής:

Εργαστήρια Λεμεσού (ΚΕΠΑ), 1 Συνοικ, Λινόπετρας, 4102 Λεμεσός.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 7 ώρες

Τετάρτη 16/12/2022 από τις 8:30π.μ – 4:30μ.μ με ενδιάμεσα διάλειμματα

ΓΛΩΣΣΑ:  Ελληνική

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιώργος Μακρίδης

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ: 28 θέσεις

ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ:

Η υλοποίηση της κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της κατά πρόσωπο εκπαίδευσης και με τεχνικές διάλεξης, συζήτησης και ομάδων εργασίας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Η υλικοτεχνική υποδομή περιλαμβάνει ηλεκτρονικό υπολογιστή, μηχάνημα και οθόνη προβολής, πίνακα (flip chart), σημειώσεις και εκπαιδευτικές ταινίες.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα Συμμετοχής – €90 / Επιχορήγηση από ΑΝΑΔ – €72 / Πληρωτέο ποσό στο ΚΕΠΑ (καθαρό κόστος) – €18. Στο Δικαίωμα Συμμετοχής περιλαμβάνονται γεύμα, διάλειμμα για καφέ και υλικό σχετικό με το πρόγραμμα.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Διάρκεια Προγράμματος

7 ώρες.

Πρώτη Συνάντηση

(Παρασκευή) 08:30 - 16:30

Τοποθεσία

Αίθουσα Διαλέξεων B (Λεμεσός)

Υπεύθυνος Προγράμματος

Χρίστος Τσίτσιος Καπετάνιος, Τηλ. 22806142, Email: ccapetanios@kepa.mlsi.gov.cy

Διοργανωτής

Κέντρο Παραγωγικότητας ΚύπρουΤηλ.: 22806000, Φαξ: 22376872, Εmail: info@kepa.mlsi.gov.cy Λεωφόρος Καλλιπόλεως 77, 2100 Αγλαντζιά Λευκωσία, Κύπρος

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δεν επιτρέπονται εγγραφές σε αυτό το πρόγραμμα αυτήν την στιγμή

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί